Sms Bilgilendirmesi

Firmamız sms ile size yeni gelen ürünleri ve indirimli ürünleri ve kampanyaları mesaj olarak atmaktadır.

Sipariş verirken bültene abone olmak istiyorum sekmesine tıklayıp siparişini veren tüm müşterilerimize belirli aralıklar ile sms atma hakkı ozelbuhar’a aittir.

Sipariş verirken gizlilik politikasını dikkatlice okuyunuz.

Eğer bu smsleri almak istemiyorsanız yapmanız gerekenler aşağıdaki gibidir.

Lütfen isim soy isim ve telefon numaranızı;

istemiyorum@ozelbuhar.com adresine veya

Whatsapp hattımızdan aynı şekilde bilgileri vererek kolayca yapabilirsiniz.

Numaranız 15 dakika içinde sms istemeyenler olarak kaydedilip asla bir daha bizim tarafımızdan bilgilendirme sms’i almayacağınızı taahüt ederiz.

Verilen rahatsızlıklardan dolayı özür diler iyi günler dileriz.

OZELBUHAR için kvkk metni;

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE GÜVENLİĞİ ONAY FORMU

Bu dokumanı onaylayarak 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“Kanun”) 5. Maddesi kapsamında Şirketimize iletmiş olduğunuz kişisel verilerinizin, hizmetlerimiz hakkında bilgi vermek ve sizlerle iletişime geçmek, istatistiki bilgi toplamak ve bu işlemlerin yapılması amacıyla verileri yurtiçi ve yurtdışında yerleşik üçüncü kişilere aktarmak maksadıyla Şirketimiz tarafından işlenmesine açıkça rıza göstermektesiniz. Kişisel verileriniz kanuni düzenlemelere uygun olarak ticari teamüllerde öngörülen sürelerde işlenecektir. Kanun kapsamında Veri Sorumlumuz; Kanun’daki tüm sorumluluk ve yükümlülüklerine uymayı kabul etmektedir.

Kişisel Verilerinizin, Veri Sorumlusu şahsın/Şirketimizin belirleyeceği yurtiçi veya yurtdışında bulunan 3. kişilere işbu verilerin saklanması, depolanması ve açık rıza gösterilen amaçlarla işlenmesi için aktarılmasına açıkça onay vermektesiniz.

Kanuni haklarınız kapsamında; dilediğiniz zaman Veri Sorumlusu Şirketimize başvurarak tarafınıza ait kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenen kişisel verileri varsa bunlara ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bu verilerin amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerindeki hataların düzeltilmesini ve eğer aktarım yapılmışsa ilgili üçüncü kişiden bu düzeltmenin istenmesini talep etme, kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde bu verilerin silinmesini, yok edilmesini ya da anonim hale getirilmesini isteme ve eğer aktarım yapılmışsa bu talebin aktarılan üçüncü kişiye iletilmesini isteme, işlenen verilerin neticesinde kişi ile ilintili olumsuz bir sonuç çıkmasına itiraz etme, Kanun’a aykırı veri işleme nedeniyle zararının ortaya çıkması halinde zararını yasalar çerçevesinde talep etme hakkınız mevcuttur. Bu hususta her tür iletişiminiz veya şikâyet ve başvuru haklarınız için gerekli bilgiler web sitemiz üzerinde bilgilerinize sunulmuştur:

Şirketimiz tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri kapsamında yapılmış olan işbu bilgilendirme ve aydınlatma sonrasında kişisel verileriniz aşağıdaki açık muvafakatiniz ile toplanacaktır:

Ozelbuhar(OA.Aroma) tarafından açıklanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na ilişkin aydınlatma metninin tamamını okudum, anladım ve ozelbuhar(OA.Aroma) Kişisel Verilerimi yukarıda belirtilen amaçlar çerçevesinde işlemesi konusunda bilgilendirildim. Bu kapsamda Kişisel Verilerimin Aydınlatma Metni’nde belirtilen hususlar dahilinde paylaşılmasına konu hakkında tereddüde yer vermeyecek şekilde aydınlatılmış ve bilgi sahibi olarak, açık rızamla onay veriyorum.